2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ e-twinning

Την Κυριακή 21 Μαρτίου 2021 πραγματοποιήθηκε η 2η συνάντηση των Σχολείων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα e-twinning με θέμα : "Debating: The Fundamental Stone of EU Democratic Values".

Το θέμα της συνάντησης ήταν τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Η συζήτηση ήταν ιδιαίτερα γόνιμη με τους μαθητές να καταθέτουν τις απόψεις τους, να τονίζουν το όφελος της εφαρμογής των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που προέρχεται από τη συμβίωση μας σε μια ενωμένη και δημοκρατική Ευρώπη, αλλά ταυτόχρονα να ασκούν και εποικοδομητική κριτική σε θέματα παραβίασής τους. Οι μαθητές του Σχολείου μας για μια ακόμα φορά, ήταν ιδιαίτερα δραστήριοι με μεστές απόψεις αλλά και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Μπράβο παιδιά!

Επειδή το θέμα - όπως ήταν φυσικό- δεν εξαντλήθηκε στις 2 περίπου ώρες της συνάντησης, ανανεώσαμε το ραντεβού μας στο άμεσο μέλλον. 


Σχόλια

  1. Για ακόμη μία φορά οι μαθητές μας επέδειξαν γνώση και ευαισθησία σε καίρια κοινωνικά ζητήματα. Το θάρρος της γνώμης και η ενσυναίσθησή τους μας γεμίζουν αισιοδοξία για τους αυριανούς συμπολίτες μας. Ήταν μία απολαυστική βραδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ EPAS

ΠΡΩΤΟΙ...ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ !!